OTA YHTEYTTÄ

MIKÄ MIKÄ TEATTERI
asiamies Veikko Saarinen 0400 - 434 226 saarivei@gmail.com

Postiosoite:
Sinivuokontie 4,
04300 Tuusula

TOIMINTAPAIKAT:

TEATTERI MESTA Kievarintie 17 Tuusula

PAIJALAN TEATTERILATO
Hankkijantie 6 Tuusula
.

Tapahtumakalenteri

Tiistai  28.9.2021IMPROKERHO klo 16.3o
Tiistai  28.9.2021IMPROKERHO klo 16.3o
Tiistai  5.10.2021IMPROKERHO klo 16.3o
Tiistai  12.10.2021MMT:n JOHTOKUNTA klo 18.oo
Tiistai  12.10.2021IMPROKERHO klo 16.3o

Satunnainen kuva

img_5435
img_5436
img_5437
img_5439
img_5446
img_5449

 MIKÄ MIKÄ TEATTERIN TULEVAA OHJELMISTOA

                             

Michel Clémet:

KOLMEN  KIMPPA

Reija_uusi_5.jpg

Ensi-ilta:  tammi- helmikuussa 2022

Paulin rakkaus naisystävään Sophieta kohtaan ei enää kanna, ei enää millään. Kylmien tosiasioiden kertominen vanhalle rakastetulle on kuitenkin vaikeaa. Avoimuuden sijaan Paul panostaa luovuuteen. Hän  kutsuu  parhaan  ystävänsä Martinin asumaan pariskunnan yhteiseen  kotiin.  Martinia ei kukaan kestä viikkoa enempää, Sophiekin aivan varmasti nostaa kytkintä.Tai niin Paul kuvittelee. Kolmen kimppa on tarina kaikille niille, jotka ovat ihastuneet, eronneet tai ajautuneet auttamaan kaveria parisuhdehädässä. 

N 1  &  M 2

Gilles Dyrek  -  Reita Lounatvuori:

VAIMONI  ON  TOISTA  MAATA

Ensi-ilta:  maaliskuussa 2022

Reija_uusi_7_2.jpg

Tuore pariskunta on menossa tapaamaan miehen ystäväpariskuntaa, mutta ilta  uhkaa ajaa karille, kun tyttöystävä riidan seurausena kieltäytyy puhumasta

Isäntäväki luulee häntä ulkomaalaiseksi mistä lähtee hykerryttävä ja vauhdikas komedia iskee terävästi arkipäivän naamioihin ja roolipeleihin. vyörymään lumipallo, joka kasvaa massiivisiin mittoihin, kun roolit karisevatt ja pidätellyt asiat nousevat pintaan.

N 2  &  M 2

 

Kirsti  Manninen:

PÄÄSIÄISMUNAN  ARVOITUS  (nukketeatteri)

Ensi-ilta;  Huhtikuussa 2022 

Reija_uusi_1.jpg
 

Mummon kanalassa kaakattavat kanat Elviira, Karoliina ja Vilhelmiina, joita Mummo käy ahkerasti hoivaamassa ja ruokkimassa. Pääsiäinen lähesyy ja kanarouvilta odo- tetaan pääsiäisen munatoimitusta. Elviira ja Karoliina onnistuvatkin pyöräyttämään munat mutta Vilhelmiina ei tunnu onnisuvan. 

Kanalaan saadaan apua kun pääsiäispupu käy tervehtimässä kanarouvia. Nuoret tiput kuoriutuvat Eveliinan ja Karoliinan munista mutta mikä onkaan Vilhelmiinan pääsiäismunan arvoitus?


N 4  &  M 1

Rauli Jokelin & Panu Raipia:Reija_uusi_3.jpg

KUIN  TUHKA  TUULEEN

Ensi-ilta:  kesäkuussa 2022

Sujuvajuoninen  jännityskomedia,  joka  tapahtuu  hautaustoimistossa.  Kahden  vanhapiikasisaren yhdessä veljenpoikansa kanssa pyörittämällä hautaustoimistolla menee huonosti. Kuolleisuuden kehitys ei ole riittävää, bisnes ei suju ja konkurssi  uhkaa. Tulevaisuus alkaa näyttää valisammalta, kun amerikansuomalainen gangsteri apureineen ja tyttöystävineen saapuu hautaustoimistoon. Gangsterin tarkoituksena on haudata kuollut isänsä entisille  kotikonnuilleen,  Gangsterilla  dollareita  tuntuu riittävän, mutta silti niiden todellinen määrä saa siskokset pois tolaltaan. Äkkirikastuminen häämöttää mutta sitä ennen siskosten täytyy yrittää selvitä gangsterista ja aina väärään aikaan ilmestyvästä naiskonstaapelista. Monta jännittävää hetkeä on siis edessä.

N 4  &  M 6

J. M. Barrien  /  Rauli Jokelin:Reija_uusi_10.jpg

PETER PAN

Ensi-ilta;  heinä- elokuussa 2022

J .M. Barrien luoma Peter Pan on kotoa karannut poika, joka kieltäytyy kasvamastta aikuieksi. Kultasen perheen avoimesta ikkunasta hän johdattaa Leena-tytön veljineen huimaan seikkailuun. Helinä-keijupölyn avulla he lentävät Lontoon kattojen yli Mikä Mikä Maahan, missä heitä odottavat Kadonneet Pojat, intiaanityttö Tiikerililja ja  Peter Panin tuima vihollinen Kapteeni Koukku  

N 3  &  &  M 4  &  L 10

Satu  Rasila:Reija_uusi_14.jpg

KATOAVA  MAA

Ensi-ilta:  marraskuussa 2022

Erään avioliiton tarina. Tarina vaimosta, joka sairastuu Alzheimerin tautiin ja miehestä, joka saattaa vaimonsa kuolemaan.

Tarina erään avioliiton yhteisistä muistoista, jotka puolisot muistavat kumpikin omalla tavallaan.

Tarina rakkaudesta, joka kestää, kärsii, toivoo ja on lopulta suurin.

N 3  &  M 2

 

Oiva Arvola - Jorma Etto

RAKKAUDESTA VIIS eli Madame B:n asiakkaatReija_uusi_9.jpg

Ensi-ilta;  Lokakuussa 2022

Lieto Lemminkäinen valittelee Madame B:lle onnettomuuttaan ja kyllästymistään rakkaudenkauppiiaan ammattiin. Rakkautta kaipaava Madame B yrittää lohduttaa Lemminkäistä drinkeillä ja tangoa tanssimalla, kun baariin saapuu Siniparta, joka  pitää palopuheen ns. luovan tapaamisen tuottamasta tyydytyksestä, sillä ohjusten  ja atomipommin käytön jälkeen ei kouriintuntuvasti voi nähdä tuloksia.                    Ujo ja moitteeton Esaias tulee keräämään Madame B:n haaveita, jotka ovat  niin erilaisia ja persoonallisia kaikkien muiden tavallisten, varsinkin materialististen itsekkäiden, omahyväisten ja omaan etuun tähtäävien haaveiden rinnalla.            Topakka Katariina astuu sisään ihmetellen Esaiasta, joka on ruvennut humaltumaan vaikka omasta mielestään onkin juonu vettä. Kun Katariina kertoo haavensa olevan orjien hankkiminen Esaias innostuu ja samalla lennähtävät                                                      Lemminkäinen ja Siniparta baarin pyöröovesta. Syntyy tappelu.

N 2  &  M 3