OTA YHTEYTTÄ

MIKÄ MIKÄ TEATTERI
asiamies Veikko Saarinen 0400 - 434 226 saarivei@gmail.com

Postiosoite:
Sinivuokontie 4,
04300 Tuusula

TOIMINTAPAIKAT:

TEATTERI MESTA Kievarintie 17 Tuusula

PAIJALAN TEATTERILATO
Hankkijantie 6 Tuusula
.

Tapahtumakalenteri

Satunnainen kuva

img_2560
img_2561
img_2562
img_2563
img_2564
img_2565

 MIKÄ MIKÄ TEATTERIN TULEVAA OHJELMISTOA

Kirsti Manninen:

PÄÄSIÄISMUNAN  ARVOITUS  (nukketeatteri)

Ensi-ilta;  Huhtikuussa 2023 

Mummon kanalassa kaakattavat kanat Elviira, Karoliina ja Vilhelmiina, joita Mummo käy ahkerasti hoivaamassa ja ruokkimassa. Pääsiäinen lähesyy ja kanarouvilta odo- tetaan pääsiäisen munatoimitusta. Elviira ja Karoliina onnistuvatkin pyöräyttämään munat mutta Vilhelmiina ei tunnu onnisuvan. 

Kanalaan saadaan apua kun pääsiäispupu käy tervehtimässä kanarouvia. Nuoret tiput kuoriutuvat Eveliinan ja Karoliinan munista mutta mikä onkaan Vilhelmiinan pääsiäismunan arvoitus?

N 4  &  M 1

Rauli Jokelin & Panu Raipia:

KUIN  TUHKA  TUULEEN

Ensi-ilta:  kesäkuussa 2023

Sujuvajuoninen  jännityskomedia,  joka  tapahtuu  hautaustoimistossa.  Kahden  vanhapiikasisaren yhdessä veljenpoikansa kanssa pyörittämällä hautaustoimistolla menee huonosti. Kuolleisuuden kehitys ei ole riittävää, bisnes ei suju ja konkurssi  uhkaa. Tulevaisuus alkaa näyttää valisammalta, kun amerikansuomalainen gangsteri apureineen ja tyttöystävineen saapuu hautaustoimistoon. Gangsterin tarkoituksena on haudata kuollut isänsä entisille  kotikonnuilleen,  Gangsterilla  dollareita  tuntuu riittävän, mutta silti niiden todellinen määrä saa siskokset pois tolaltaan. Äkkirikastuminen häämöttää mutta sitä ennen siskosten täytyy yrittää selvitä gangsterista ja aina väärään aikaan ilmestyvästä naiskonstaapelista. Monta jännittävää hetkeä on siis edessä.

N 4  &  M 6

J. M. Barrien  /  Rauli Jokelin:

PETER PAN

Ensi-ilta;  elokuussa 2022

J .M. Barrien luoma Peter Pan on kotoa karannut poika, joka kieltäytyy kasvamastta aikuieksi. Kultasen perheen avoimesta ikkunasta hän johdattaa Leena-tytön veljineen huimaan seikkailuun. Helinä-keijupölyn avulla he lentävät Lontoon kattojen yli Mikä Mikä Maahan, missä heitä odottavat Kadonneet Pojat, intiaanityttö Tiikerililja ja  Peter Panin tuima vihollinen Kapteeni Koukku  

N 3  &  &  M 4  &  L 10

Satu  Rasila:

KATOAVA  MAA

Ensi-ilta:  marraskuussa 2022

Erään avioliiton tarina. Tarina vaimosta, joka sairastuu Alzheimerin tautiin ja miehestä, joka saattaa vaimonsa kuolemaan.

Tarina erään avioliiton yhteisistä muistoista, jotka puolisot muistavat kumpikin omalla tavallaan.

Tarina rakkaudesta, joka kestää, kärsii, toivoo ja on lopulta suurin.

N 3  &  M 2

 

Oiva Arvola - Jorma Etto

RAKKAUDESTA VIIS eli Madame B:n asiakkaat

Ensi-ilta;  Lokakuussa 2022

Lieto Lemminkäinen valittelee Madame B:lle onnettomuuttaan ja kyllästymistään rakkaudenkauppiiaan ammattiin. Rakkautta kaipaava Madame B yrittää lohduttaa Lemminkäistä drinkeillä ja tangoa tanssimalla, kun baariin saapuu Siniparta, joka  pitää palopuheen ns. luovan tapaamisen tuottamasta tyydytyksestä, sillä ohjusten  ja atomipommin käytön jälkeen ei kouriintuntuvasti voi nähdä tuloksia.                    Ujo ja moitteeton Esaias tulee keräämään Madame B:n haaveita, jotka ovat  niin erilaisia ja persoonallisia kaikkien muiden tavallisten, varsinkin materialististen itsekkäiden, omahyväisten ja omaan etuun tähtäävien haaveiden rinnalla.            Topakka Katariina astuu sisään ihmetellen Esaiasta, joka on ruvennut humaltumaan vaikka omasta mielestään onkin juonu vettä. Kun Katariina kertoo haavensa olevan orjien hankkiminen Esaias innostuu ja samalla lennähtävät                                                      Lemminkäinen ja Siniparta baarin pyöröovesta. Syntyy tappelu.

N 2  &  M 3