OTA YHTEYTTÄ

MIKÄ MIKÄ TEATTERI
asiamies Veikko Saarinen 0400 - 434 226 saarivei@gmail.com

Postiosoite:
Sinivuokontie 4,
04300 Tuusula

TOIMINTAPAIKAT:

TEATTERI MESTA Kievarintie 17 Tuusula

PAIJALAN TEATTERILATO
Hankkijantie 6 Tuusula
.

Satunnainen kuva

022
024
023
028
031
033

 

Gilles Dyrek  -  Reita Lounatvuori:Reija_uusi_7_2.jpg

VAIMONI  ON  TOISTA  MAATA

Tuore pariskunta on menossa tapaamaan miehen ystäväpariskuntaa, mutta ilta  uhkaa ajaa karille, kun yttöystävä riidan seurausena kieltäytyy puhumasta

Isäntäväki luulee häntä ulkomaalaiseksi mistä lähtee vyörymään lumipallo, joka kasvaa massiivisiin mittoihin, kun roolit karisevatt ja pidätellyt asiat nousevat pintaan.

Hykerryttävä ja vauhdikas komedia iskee terävästi arkipäivän naamioihin ja roolipeleihin.

N 2  &  M 2

Satu  Rasila:Reija_uusi_14.jpg

KATOAVA  MAA

Erään avioliiton tarina. Tarina vaimosta, joka sairastuu Alzheimerin tautiin ja miehestä, joka saattaa vaimonsa kuolemaan.

Tarina erään avioliiton yhteisistä muistoista, jotka puolisot muistavat kumpikin omalla tavallaan.

Tarina rakkaudesta, joka kestää, kärsii, toivoo ja on lopulta suurin.

N 3  &  M 2

Antti  Hopia:Reija_uusi_1.jpg

Sulle nauran neiti kesäheinä eli EINO LEINO PYJAMASSA

On vuodenvaihde 1903 / 04.  Nuori Eino Leino pyrkii kaikin keinoin kosiskelemaan vuokraemäntänsä tytärtä Freyaa, mutta jatkuva rahapula asettaa esteitä. Samaan aikaan naapurin vanhaherra liehittelee  Freyan äitiä ja laittaa  Leinon kuittaamaan velkojaan kirjoittamalla hänen puolestaan rakkkauskirjeitä.   

Sitten ovesta astuu salaperäinen nuori nainen, jolla on omia suunnitelmiaan Leinon suhteen.  Kun paljastuu,  kuka nainen todellisuudessa on  ja mitkä hänen aikeensa ovat, on runoilija elämänsä pinteessä.

N 4  &  M 2                                                        

Mika  Myllyaho:Reija_uusi_10.jpg

PANIIKKI

Maxin ovelle kolkuttaa hänen ystävänsä Leo. Hänen avopuolisonsa on vihjannut,  että Leon kannattaisi miettiä asioitaan ja laittaa elämänsä järjestykseen, Leo joka    ei edes tiedä mikä hänen elämässään on vialla, pyytää että Max antaisi hänelle terapiaa. Max ja hänen veljensä talk-show juontaja Jouni ryhtyvät kilpaa autta- maan Leoa omilla metodeillaan, mutta onnistuvat lähinnä osoittamaan kuinka hukassa he itse ovat.                                                                                  Vähitellen kolmikko huomaa, että he kaikki tarvitseva toistensa apua. Älykkäässä ja nykyaikaisessa komediassa paneudutaan miehenä olemisen kriiseihin, todellisiin tai kuviteltuihin. Mitä kaikkea mieheltä nykyään vaaditaan? Osaako mies olla sinut tunteidensa kanssa? Voiko olla herkkä ja menestyvä?

N 0  &  M 3

Milja Sarkola:Reija_uusi_9.jpg

JOTAIN TOISTA - Henkilökohtaisen halun näyttämö 

Jotain toista on esitys seksuaalisesta halusta. Halun tuottamasta puheesta. Estyneen ihmisen halusta ja siitä miten se ilmenee kehossa, rivien välissä, sisäisenä äänenä ja eri elämänvaiheissa. Halusta vierasta ja kiellettyä kohtaan.

Esitys kertoo naisen suhteesta miehiin ja naisiin ja ohjaajan suhteesta näyttelijöihin. Esitys ihmisen suhteesta omaan haluunsa.

N 5  &  M 1 

Kirsti  Manninen:Reija_uusi_3.jpg

PÄÄSIÄISMUNAN  ARVOITUS  (nukketeatteri)

Mummon kanalassa kaakattavat kanat Elviira, Karoliina ja Vilhelmiina, joita Mummo käy ahker asti hoivaamassa ja ruokkimassa. Pääsiäinen lähesyy ja kanarouvilta odo- tetaan pääsiäisen munatoimitusta. Elviira ja Karoliina onnistuvatkin pyöräyttämään munat mutta Vilhelmiina ei tunnu onnisuvan. 

Kanalaan saadaan apua kun pääsiäispupu käy ervehtimässä kanarouvia. Nuoret tiput kuoriutuvat Eveliinan ja Karoliinan munista mutta mikä onkaan Vilhelmiinan pääsiäis- munan arvoitus?

N 4  &  M 1