OTA YHTEYTTÄ

MIKÄ MIKÄ TEATTERI
asiamies Veikko Saarinen 0400 - 434 226 saarivei@gmail.com

Postiosoite:
Sinivuokontie 4,
04300 Tuusula

TOIMINTAPAIKAT:

TEATTERI MESTA Kievarintie 17 Tuusula

PAIJALAN TEATTERILATO
Hankkijantie 1 Tuusula
.

Satunnainen kuva

_mg_3433
_mg_3434
_mg_3436
_mg_3440
_mg_3443
_mg_3446

TERVETULOA TEATTERIIN

TEATTERI MESTALLA (ent. nuorisotalo Mesta), Kievarintie 17, Hyrylä                  

Kari  Heiskanen:

SORMET  HUNAJAPURKISSA

Ohjaus:     Harri  Lötjönen

Ensi-ilta:   marraskuussa 2018

Kauko oli menestyvä näyttelijä, kunnes romahti kesken esityksen. Nyt hän on päättänyt tehdä lopullisee irtioton, keksiä tappavan sairauden ja lavasta kolemansa, Silloin hänen elämäänsä ilmestyy ex-naisystävä Eeva, toimittaja joka haluaa tehdä hänestä radio-ohjelman.Vanhan suhteen virittelyssä uudelleen sotkeu-tuvat Kauko ja Eeva valheiden, syytösten, muistojen ja haaveiden verkkoon, josta on päivä päivältä yhä vaikeampi päästä irti.                                                                                                               Kari Heiskasen pisteliäs komedia sivaltaa kuolemaa pakenevia. nuoria naisia jahtaavia keski-ikäisiä mlehiä, mutta ei sääs tä naisiakaan. Se tarjoaa kaksi herkullista roolia, kipakkaa ja hauskaa sanailua, sekä kosket-tavaakin pohdintaa ajasta, kuolemasta ja rakkaudesta.

Sakari  Pipatti:

PALVELUTALO  ILTAKUUTAMO

Ohjaus;       Veikko Saarinen

Ensi-ilta;     joulukuussa 2018

Palvelutalolaiset vierailevat valtion määrärahoja myöntävässä virastossa peräämässä luvattuja tukia, Palvelutalossa vierailee  väärinkäsitysten seurauksena  Seuralaispalvelun yrittäjä putkimiehen ominai- suudessa sekä Brysselin lähettämänä EU.komissaari direktiiveineen kartoittamassa lakkautettavia pal-   veluja. Topakat naiset pistävät ojennukseen niin herrat, ku in narritkin kekseliäisyydellään ja nopealla tilannevaistollaan.

Susan Hill - Stephen Mallatratt:

MUSTAPUKUINEN NAINEN - NAINEN MUSTASSA

Ohjaus:       Pekka  Mattila

Ensi-ilta:     tammikuussa  2019

Tämä Mustapukuinen nainen on kauhunäytelmien ehdoton klassikko. Näytelmän alussa vanha Arthur Kipps pyytää näyttelijää opastamaan häntä tarinan kertomisessa.` Hän  haluaa  kertoa  nuorena  kokemistaan karmivista tapahtumista. -  Arthur Kippsin tarina  alkaa  kun  hän  nuorena  asianajajana  lähtee kuolleen asiakkaansa, rouva Drablowin, hautajaisiin syrjäseudulle. Kipps kohtaa hautajaisissa mustiin pukeutuneen naisen, mutta ihmettelee miksi paikallset järkyttyvät perinpohjin kullessaan tästä kohtaamisesta. Kukaan ei myöskään  ole  halukas  tulemaan  Kippsin kanssa kuolleen asiakkaan tiluksille. -  Mikä mysteeri Rouva Drablowiin ja mustapukuiseen naiseen liittyy

 

Outi  Nyytäjä:

EI  MENE  HALVALLA

Ohjaus:     Kimmo  Kokko

Ensi-ilta    helmikuussa  2019

Ei mene halvalla on kahden naisen näytekmä siitä mitrn nainen raivaa paikkansa tässä maailmassa. Kaksi rohkeaa ja omalla tavallaan karaistanutta naista. joutuu sattumoisin kohtaamaan tilanteessa jossa heistä vanhempi on pannut kirpputorilla myyntiin kaikki ne vaatteet,  joita  on  aikonut  tositelevisio-ohjelmissa käyttää ja joita on elämässä käyttänyt. Hän tekee nyt puhdasta pöytää iloisesti ja julmasti. Mutta ei mene hslvalla, ei elämä eivätkä rätit. - Nuorempi nainen, yhtä sun yoista kokenut hänkin, aikoo taas kerran saada oman osansa olemassaolosta. Olisiko tämä toinen nainen sopiva kohde? Tämä nainen, joka on kuin Napoleon? Ilmaiseksi ei hänkään tätä kenttää jätä.  -  Niin alkaa kaksintaistelu, jossa aseina ovat sanat, laulut ja liikunta, ja joka kulkee huijauksesta hellyyteen ja häikäilemättömyyteen. Sillä iloa pitää olla.

Harri  Virtanen:

KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ  VASTOIN  TAHTOAAN

Ohjaus:       Jouni  Nurminen

Ensi-ilta:     maaliskuussa  2019

Tunne kyydissä olemisesta. Pakko kohdata itsensä itsessään ja selvittää kuka on vaunun kuljettaja. Kiinteistövälittäjä vastoin tahtoaan  on yhteiskunnallinen satiiri  päähenkilön omaksutun identiteetin  kriisistä.  Näytelmä  tuo  vakavan  asian  tirkistelyn  alaiseksi. Polttopisteeseen, jossa todellisuuden     ohuet verhot avataan ja suurresllismi valaisee huoneen.                                                   Saavutettuaan kaiken - mitä on saavuttanut? Pukuhuone on tila jossa metamorfoosi tapahtuu, liike-miehestä urheilijaksi ja aikuisesta lapseksi.