OTA YHTEYTTÄ

MIKÄ MIKÄ TEATTERI
asiamies Veikko Saarinen 0400 - 434 226 saarivei@gmail.com

Postiosoite:
Sinivuokontie 4,
04300 Tuusula

TOIMINTAPAIKAT:

TEATTERI MESTA Kievarintie 17 Tuusula

PAIJALAN TEATTERILATO
Hankkijantie 6 Tuusula
.

Satunnainen kuva

img_6210
img_6211
img_6216
img_6220
img_6222
img_6223

TERVETULOA TEATTERIIN

TEATTERI  MESTALLA , Kievarintie 17, Hyrylä:                                                                

                    

 Pirkko Saisio - Marja Packalen - Heini Junkkaala:

Odotus.tyo.jpg

ODOTUS

Ohjaus;    Jouni  Nurminen

Esitykset;

syyskuussa 2020

 

Odotus on rehellinen ja itseironinen polyfonia siitä millaista  on olla kuusikymmentä vuotias nainen Suomessa vuonna 2009.  Se on dokumentaarinen teatteriesitys kahdesta naisnäyttelijästä.   Heidän lukemattomista rooleistaan ja roolien  takaisesta todellisuudesta. Osa esityksen tarinoista on totta. Osa myös valhetta. Ne pohjaavat  keskusteluihin, joita Saisio ja Packalen ovat useiden vuosikymmenten ajan keskenään käyneet.    Esityksen temaattisessa keskiössä on odottava nainen. Nainen joka odottaa milloin isää. Milloin miestä. Milloin  naista. Milloin lasta. Tuomista. Valoja eteisessä.  Vuoroa. Huonoja uutisia. Yleisöä. Yksinäisyyttä.  Kuolemaa

Sinikka ja Tiina Nopola:

HEINÄHATTU,  VILTTITOSSU  JA  LITTOISTN  RIIVIÖ

Ohjaus;    Mia SaarinenReija_uusi_8.jpg

Ensi-ilta;  marraskuussa 2020

Muut esitykset;                                               

ilmoitetaan myöhemmin

 Heinähattu ja Vilttitossu päättävät piridtää tylsää kesäpäivää lätsyttelemällä vedellä täytettyjä ilmapalloja. . Äiti innostuu mukaan lätsäyttelemään, mutta konstaapeli Rillirousku osuu tielle. Äiti-Kattilakoski vierittää konstaapeliin osuneen lästäyksensä salaperäisen "riiviön" tekoseksi, ja Rillirousku ryhtyykin jahtaamaan  riiviötä  kollegansa Isonavan kanssa. Samaan aikaan Kattilakosken perheessä puhkeaa kriisi; sovittelevan      ja oikeudenmukaisen Hrinähatun mitta täyttyy, kun Vilttitossu huijaa häntä perheen juoksukilpailussa.      Kiltti Heinähattu yllättää koko perheen olemalla kerrankin tottelematon - hän lakkaa puhumasta.  Isä  on  ihmeissään, kun myös Viltttitossu ja äiti liittyvät mykkäkouluun. Syy Vilttitossun mykkyyteen on kateus.    sillä Heinähattu on päässyt puhumattomuutensa ansiosta Bullenin neitien taikinaterapiaan. Lopulta oikeus voittaa - Vilttitossun huijaustaei enää paineta villaisella, ja riiviökin häviää yhtä salaperäisesti kuin oli tullutkin. Vain poliisit jatkavat hänen jahtaamistaan. Vauhdikas ja hyväntuulinen koko perhee näytelmä.

Rauno JuhannusvuoriIMG_6615.JPG

KAKSI  AKKAA

Ohjaus;    Veikko Saarinen

Ensi-ilta;  lokakuussa 2020  

Muut  esitykset;                                                                  esityspïvät ilmoitetaan myöhemmin

Kaksi Akkaa on komedia kahdesta ikääntyvästä naisesta, joiden intohimo ja ajanviete on toisten ihmisten asioiden penkominen. Näytelmä kertoo myös kahdesta ikääntyvästä miehestä, jotka ovat päättäneetbottaa mittaa toisistaan lyömällä vedon; kumpi saa kallistetuksi ensimmäisenä naisen petiin.                                Kun nämä vannoutuneet immet uteliaiseeden hallussa saavat nämä herrat vieraakseen, syntyy melkoinen juonittelujen soppa.