OTA YHTEYTTÄ

MIKÄ MIKÄ TEATTERI
asiamies Veikko Saarinen 0400 - 434 226 saarivei@gmail.com

Postiosoite:
Sinivuokontie 4,
04300 Tuusula

TOIMINTAPAIKAT:

TEATTERI MESTA Kievarintie 17 Tuusula

PAIJALAN TEATTERILATO
Hankkijantie 6 Tuusula
.

Satunnainen kuva

img_0991
img_0992
img_0997
img_0998
img_0999
img_1003

TERVETULOA TEATTERIIN

TEATTERI  MESTALLA , Kievarintie 17, Hyrylä:                                                                

Käsikirjoitus: Harri Virtanen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ  VASTOIN  TAHTOAAN          

Ohjaus: Jouni Nurminen

Ensi-ilta; Perjantaina  05.02.  klo 19.oo   

Muut esitykset;    

Sunnuntaina 07.02. klo 16.oo                             Keskiviikkona 10.02. klo 19.oo                              Perjantaina 12.02. klo 19.oo                               Sunnuntaina 14.02. klo 16.oo                               Keskiviikkona  17.02.  klo 19.oo                            Perjantaina 19.02 klo 19.oo                                Sunnuntaina  21.02.  klo 16.oo

                                                                                                                       

Tunne kyydissä olemisesta. Pakko kohdat a itsensä itsessään ja selvittää kuka on  vaunun kuljettaja.  Kiineistönvälittäjä vastoin tahtoaan on yhteiskunnallinen satiiri päähenkilön omaksutun identiteetin kriisistä. 

Näytelmä tuo vakavan asian tirkistelyn alaiseksi. Polttopisteeseen, jossa todellisuuden ohuet verhot avataan ja suurrealismi valaisee huoneen.

Saavutettuaan kaiken - mitä on saavuttanut?  Pukuhuone on tila, jossa metamorfoosi tapahtuu liikemihestä lapseksi.

         

Sakari  Pipatti:

SININEN  HUIVIIMG_6738.JPG

Ohjaus;    Veikko Saarinen

Esitykset:

Torstaina  04.03.  klo 19.oo                                 Lauantaina  06.03.  klo 16.oo                             Sunnuntaina  07.03.  klo 16.oo                          Torstaina 11.03. klo 19.oo                                   Lauantaina  13.03.  klo 16.oo                            Sunnuntaina  14.03.  klo 16.oo 

Sininen huivi on kertomus kolmesta naisesta, jotka olivat varhaisessa lapsuudessa ystävyksiä aina rippileirille asti. He asuivat naapureina ja olivat eri yhteiskuntaluokists. Ystävyys silti kukoistt sen aikaisessa lapsuuden maailmassa.

He tapaavat sattumalta neljänkymmenen vuoden jälkeen eräässä kylpylässä tuntemataan ensin toisiaan.  Kuinka ystävysten elämä on kulkenut, kenellä onni on ollut läsnä? Se selviää yhden illan aikana kylpylän terassilla.  -  Näytelmä sisältää ripauksen romantiikkaa!     

           

Sinikka ja Tiina Nopola:

HEINÄHATTU,  VILTTITOSSU  JA  LITTOISTEN  RIIVIÖ

Ohjaus;    Iida Ketvel

Korona epidemiasta johtuen  näytelmän     "Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö"             ensi-ilta ja muut esitykset on siirretty ensi          vuoden kevätkaudelle.                                      Epidemian tilanteesta riippuen näytelmää                esitetään Teatteri Mestalla maaliskuussa tai huhtikuussa 2021.

                              

                                                                                          

 Heinähattu ja Vilttitossu päättävät piridtää tylsää kesäpäivää lätsyttelemällä vedellä täytettyjä ilmapalloja. . Äiti innostuu mukaan lätsäyttelemään, mutta konstaapeli Rillirousku osuu tielle. Äiti-Kattilakoski vierittää konstaapeliin osuneen lästäyksensä salaperäisen "riiviön" tekoseksi, ja Rillirousku ryhtyykin jahtaamaan  riiviötä  kollegansa Isonavan kanssa. Samaan aikaan Kattilakosken perheessä puhkeaa kriisi; sovittelevan      ja oikeudenmukaisen Hrinähatun mitta täyttyy, kun Vilttitossu huijaa häntä perheen juoksukilpailussa.      Kiltti Heinähattu yllättää koko perheen olemalla kerrankin tottelematon - hän lakkaa puhumasta.  Isä  on  ihmeissään, kun myös Viltttitossu ja äiti liittyvät mykkäkouluun. Syy Vilttitossun mykkyyteen on kateus.    sillä Heinähattu on päässyt puhumattomuutensa ansiosta Bullenin neitien taikinaterapiaan. Lopulta oikeus voittaa - Vilttitossun huijaustaei enää paineta villaisella, ja riiviökin häviää yhtä salaperäisesti kuin oli tullutkin. Vain poliisit jatkavat hänen jahtaamistaan. Vauhdikas ja hyväntuulinen koko perhee näytelmä.

                               

PAIJALAN TEATTERILADOLLA,  Hankkijantie   1  Tuusula:

 

Heikki Luoma:

VAIMOKULTA  JA  ARMAS  ANOPPI

Ohjaus;   Veikko Saarinen                                                                                                                     

Ensi-ilta;  sunnuntaina 13.06.  klo 15.oo

Muut esitykset;

keskiviikkona  16.06.  klo 19.oo                             perjantaina  18.06  klo 19.oo                                sunnuntaina  20.06.  klo 15.oo                            keskiviikkona  23.06.  klo 19.oo                              perjantaina  25.06.  klo 19.oo                               sunnuntaina  27.06.  klo  15.oo                          keskiviikkona  30.06.  klo 19.oo                             perjantaina  02.07.  klo 19.oo                      sunnuntaina  04.07.  klo 15.oo

                         

Näytelmä on suoraa jatkoa "Kahden akan loukussa" näytelmään, joka Mikä Mikä Teatteri esitti Paijalan Teatteriladolla.

Veijon jo alkumetreillä pinnassa olevat avioliitto-ongelmat luokkaa valitako vaimo vaiko äiti, saavat nuorikon lähes raivon partaalle.

Tarvitaan kekseliäs naapurin leskiemäntä, innokas avioliittoneuvoja ja mieheensä rakastunut vaimo, ennen kuin Veijo saa toteuttaa itseään vaipanvaihdossa.