Teatteri-improa nuorille

           IMPROKERHOSTA

 

Valitettavasti vähäisen osallistujamäärän vuoksi joudumme toteamaan, ettei kerhoa voida toteuttaa. Pahoittelen syvästi myöhää ilmoitusta sekä pettymystä jonka tämä ratkaisu tuottaa.

 

Jos kiinnostusta vielä nuorilta kuitenkin löytyy, voin toteuttaa kerhoa hieman väljemmällä aikataululla joka toki vaikuttaisi myös kerhon hintaan. Ajatuksenani oli, että voisimme tavata 1-2krt kuussa tunnin ajan tiistaisin klo 15-16.

 

Ensimmäinen kerta jo huomenna kuten oli tarkoituskin kerhoa aloitella ja siitä sitten joka toisen tiistain taktiikalla, poislukien pyhät ja lomat. Näin tehtynä improilukertoja tulisi laskujeni mukaan noin 10krt, hintaa paketille jäisi 30€ ja kerrat jatkuisivat aina tuonne toukokuun loppuun. 

 

Tällä tavoin saisimme halukkaille edes pienen hetken teatteria ja uskon, että ajan myötä sana lähtee jälleen kulkemaan ja osallistujamääräkin saattaisi ensi kaudelle kasvaa niin, että saisimme kerhon kokonaisuudessaan toteutettua. 

 

Vielä kerran suuret pahoittelut että tieto tulee näin myöhään! 

 

Terveisin,

Ohjaaja-Iida                                    

Iloisia uutisia alkuvuoteen!

Improkerhon ilmottautuminen on vihdoin alkanut! Olemme uudistaneet konseptia ja täten ryhmäjakomme ja aikataulumme uudistuu seuraavanlaisesti:

1. Ryhmä 9-12vuotiaat tiistaisin klo 15-16:15
2. Ryhmä 13-17vuotiaat tiistaisin klo 16:30-18 

Kummassakaan ryhmässä ei enää ole taukoa, vaan improilut tehdään yhteen putkeen. Kevätkaudella emme tuota esitystä vaan keskitymme koko kauden vapaampaan improon ja talvikaudella alamme suunnittelemaan ryhmissä esitystä jouluksi.

*HUOM! Improkerho alkaa tänä vuonna Tiistaina 30.1!*

Karkea jako kausille tulevaisuudessa on KEVÄTKAUSI: tammikuu-toukokuun viimeinen tiistai SYYSKAUSI: elokuu-joulukuun ensimmäinen tiistai (Muutoksia ilmenee mm lomien ja juhlapyhien myötä, tai muiden esteiden kautta)

HINNASTO: 50€/kausi Alustavat ilmottautumiset sähköpostilla ohjaajalle: iida.ketvel@gmail.com 

Kerrothan viestissä lapsen nimen ja iän, niin pysymme perillä molempien ryhmien koosta. Virallinen ilmottautuminen tehdään lomakkeella jonka saa toisena harjoituskertana kotiin täytettäväksi. Huom! Jos ryhmät eivät täyty (minimi 6, max 12hlö/ryhmä) varaamme oikeuden ryhmien yhdistämiseen, jolloin harjoitusaika muuttuu. Näin käydessä ilmoitamme sähköpostilla muutoksesta niille, jotka ovat jo alustavasti ilmoittautuneet improkerhoon.

Kaikki improilut pidetään teatterillamme osoitteessa Kievarintie 17, lämpimästi tervetuloa mukaan!🫶🏻

Ohjaajana toimii Iida Ketvel    puh. 050 - 529 0576                                                                           

 

Kysy lisää ja tule improilemaan!